Annons
Cape Ad

Nya ”Chicken Style”-produkter från Quorn!

Quorn kommer med hela tre nya produkter: Crunchy Fillet Burger, Gourmetfiléer samt Nuggets. Alla nyheterna är veganska och liknar kyckling till smak och konsistens.

– Det är superkul att äntligen erbjuda veganska filéer i Sverige, det har varit väldigt efterfrågat. Och dessutom en riktigt spännande Crunchy Fillet Burger som är nåt alldeles extra, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
Fungerar perfekt som burgare men är mer som en filé med ett tunt och krispigt hölje än en färsburgare. Den är lätt och snabb att tillaga och kan med fördel serveras med enkla tillbehör i bröd eller som del i en måltid med sallad, ugnsrostad potatis och sås. En förpackning innehåller 190 g och kommer ut v39 i frysdiskarna hos ICA och City Gross. Cirkapris 31,90 kr.

Quorn Vegan Gourmetfiléer
”Äntligen!” säger många då en vegansk filé från Quorn lanseras i Sverige. Inte konstigt att den är efterlängtad när den är så användbar, funkar i alla rätter som tillagas med kyckling – men enklare hantering och tillagning då råvaran inte är så känslig. Tillaga helst direkt från frysen ner i sås och låt bara hettas upp ordentligt så är det klart. En förpackning innehåller 276 g och kommer ut v39 i frysdiskarna hos ICA. Cirkapris 28,90 kr.

Quorn Vegan Nuggets
Nu kommer kylda veganska nuggets, enkla att laga och kul som protein inte bara i klassisk servering med pommes frites utan även i rätter som bowls, sallader, wraps och plockmat av olika slag. En förpackning innehåller 200 g och kommer ut v36 i kyldiskarna hos ICA. Cirkapris 29,90 kr.