Ny vegansk glass från Breyer

Breyers lanserar två helt veganska glassar med lågt kalorierinnehåll för de som inte vill kompromissa med god smak och lågt kaloriinnehåll.

De kalorisnåla veganska nyheterna kommer i smakerna Peanut Butter och Chocolate & Hazelnut och innehåller endast 360 respektive 330 kalorier per 500ml.

Hemligheten bakom den härligt krämiga texturen är en grundbas i form av ärtprotein. Breyers glassar passar därför lika bra efter träningen som till mellanmål, efterrätt eller till och med till en frukostshake.
– Vi på Breyers tycker att glass ska vara gott och tillgängligt för alla. Nu har vi utökat vårt glassortiment för den som vill kunna njuta av grymt god vegansk glass med ett lägre kaloriinnehåll och en lägre mängd socker. Med Breyers får man allt det utan att för den delen behöva ge upp godsaker som jordnötssmör, krämig choklad eller len kolasås, säger Madeleine Holmström Szugalski, produktansvarig Breyers Delights.

Breyers Delights Chocolate & Hazelnut
En chokladälskares veganska dröm! Härligt len choklad blandat med krispiga hasselnötsbitar – squad goals! En bägare innehåller endast 330 kalorier och 11g protein. 500ml, rek. pris 49,00 kr.

Breyers Delights Peanut Butter
Veganskt jordnötssmör fast i krämig glassform the American style, såklart! En bägare innehåller endast 360 kalorier och 11g protein. 500ml, rek. pris 49,00 kr.