Annons
Cape Ad

Nu öppnar ChouChou i MOOD Stockholm – en ny växtbaserad destination för matälskare

Den 10 december är det premiär för ett innovativt och efterlängtat matkoncept i MOOD Stockholm. Då slår restaurang ChouChou upp dörrarna med ambitionen att servera växtbaserad mat i absolut toppklass.

Det är sedan tidigare känt att Stockholm kommer få en ny växtbaserad oas med mat och dryck i världsklass i MOOD Stockholm. Med kända profiler såsom Robert Hållstrand, Sasha Zacharias, Klara Lindahl Nord, Salvatore Scappini och Gustav Johansson anslutna till
satsningen, ska restaurang ChouChou flirta med veganerna och positivt överraska de mest inbitna köttätarna. Med en meny som består av allt ifrån växtbaserade versioner av Boef Bourguignon och Cacio e Pepe till en klassisk köttbulletallrik, likväl som en gedigen vin- och drinklista, ska ChouChou gå i bräschen för växtbaserad matutveckling och visa att det går att erbjuda en helt vegansk meny i toppklass.

• På ChouChou äter man växtbaserad mat helt utan att kompromissa på upplevelsen. Vår vision är att bli ett nav för växtbaserad matutveckling i Sverige och vi ser så mycket fram emot att välkomna alla gäster, oavsett hur van man är vid att äta växtbaserat till vardags. Utöver maten kommer vi även att ha en grym drinklista med riktigt bra naturvin och cocktails. Vi är övertygade om att alla kommer att älska vår
meny och har stora planer att växa med fler restauranger i framtiden, säger Gustav Johansson, kulinarisk ledare på ChouChou.
I arbetet med menyn har ChouChou scoutat världens bästa råvaruleverantörer inom växtbaserade nyheter. Allt ifrån cashewnötskött, till växtbaserade tonfisken Hooked och veganska ostar från Stockeld kommer att ta plats för att ge besökare möjlighet att äta 100% växtbaserat utan att sakna något i matupplevelsen.

ChouChou öppnar officiellt den 10 december men smygöppnar redan den 8 december.