Norr lanserar ny smak – Norr 03 Yuzu!

Norr är en törstsläckande dryck med vätskeåterställande egenskaper, laddad med salter och endast naturliga aromer. Norr finns både som stilla dryck i PET-flaska och som kolsyrad sockerfri dryck i burk.

Nu lanserar Norr Company sin nya smak Yuzu, berikad med D-vitamin. Yuzu är en citrusfrukt som ursprungligen kommer från Östasien och smakar som en blandning av grapefrukt och mandarin.

Den nya smaken Norr 03 Yuzu är dessutom berikad med D-vitamin. I Norden är det bara under sommarmånaderna som solen är tillräckligt stark för att D-vitaminet ska bildas i huden. Det vitamin som bildats av solen kan lagras i kroppen och täcka en del av behovet under vinterhalvåret, men täcker inte hela årets behov. Med detta som grund har Norr berikat sin senaste smak med D-Vitamin – perfekt för det Nordiska vintermörkret.

Den nya smaken kommer från och med vecka 5 att finnas på Pressbyrån, 7-Eleven samt andra utvalda återförsäljare. 

Mer om Norr
Norr lanserades 2018 med en ambitiös vision: att ingen i världen ska dö av vätskebrist. Bolaget arbetar med ett så kallat One-for-One koncept: för varje såld Norr donerar man en enhet vätskeersättning och zinktablett till de personer i världen som behöver det som mest. Donationerna sker via organisationen Rädda Barnen och i dagsläget har Norr skänkt över 1 300 000 enheter.