Den 2 oktober kommer mannen bakom succéboken "Konsten att inte dö" till Sverige. Köp biljetter till föreläsningen här! :-D

16 maj 2017
Dr Michael Greger är en av världens främsta näringsexperter och föreläsare inom hälsa och nutrition, , som kommer att presentera aktuell forskning för ett längre och friskare liv.

I slutet av 2016 släpptes den svenska utgåvan av Dr. Michael Gregers internationellt bästsäljande bok ”Konsten att inte dö”, och nu kommer han för första gången till Sverige för att föreläsa! Dr. Michael Greger står bakom den populära webbplatsen NutritionFacts.org – en ideell, vetenskapsbaserad offentlig tjänst som dagligen tillhandahåller nya filmer och artiklar om det senaste inom näringsforskning.

Dr. Michael Greger kommer att presenteras av sin svenska kollega David Stenholtz, överläkare i onkologi och ordförande för Läkare för framtiden. I pausen kommer det finnas möjlighet att köpa fika från Matapoteket. I slutet av kvällen kommer det även finnas utrymme för att ställa frågor till Dr. Greger.

Datum: 2 oktober 2017
Tid: 18:00–21:00 (kom gärna kl 17.30)
Plats: ABF-huset, Z-salen, Sveavägen 41
Pris: 390 kr

* Föreläsningen hålls på engelska *

Läs mer och boka här: www.tgim.se/drgreger

Relaterade artiklar