De här snittarna är perfekta till julminglet. Det är inspirerade av klassiska danska smörrebröd, fast med "Roast peaf" och saffransremoulad.

28 Nov 2019

*Annons Peas of heaven*

Peas of heaven har ett stort sortiment med helt veganska och ärtbaserade produkter. Korvar, bollar, burgare, peacon och grymma pålägg som vegansk ”rostbiff” och ”skinka”. Du hittar produkterna i kyldisken eller på t ex Mathem.

Psst… ”Pickles” är en blandning inlagd blomkål, gurka och morot som du hittar bland andra inläggningar i butiken.

8 snittar

4 skivor kavring
bordsmargarin, t ex mjölkfritt
8 små salladsblad
8 skivor Roast peaf från Peas of heaven
finhackad persilja

Saffransremoulad
2 dl majonnäs, äggfri
1 dl pickles, finhackade
0,5 tsk curry
1 nypa saffran
salt
svartpeppar

1. Halvera kavringen och bred på ett lager margarin. Toppa med ett salladsblad.
2. Lägg på en skiva Roast peaf på varje salladsblad.
3. Rör ihop samtliga ingredienser till remouladen. Klicka en generös klick på varje smörrebröd och toppa med finhackad persilja.