Annons
Cape Ad

Mer vego till lunch på Wayne’s Coffee

Ännu fler veganska alternativ att välja mellan på Wayne’s Coffee! Tre stycken närmare bestämt och här är dem:

Oumph!-sallad: Pulled Oumph!, linssallad, sötpotatishummus, ärtskott, sallads- och spetskålsmix och senapsvinägrett.
Wrap med Oumph!: Rödbetstortilla fylld med Pulled Oumph!, linssallad, sötpotatishummus, ärtskott, romansallad, spetskål och senapsvinägrett.
Bagel med Oumph!: En bagel med Pulled Oumph!, guacamole, krispig sallad, tomat och rödlök.

Redan idag kan du förgylla lunchen med en ny fräsch och matig sallad gjord på bland annat Pulled Oumph!, linser och sötpotatishummus.
– För oss är det viktigt med många schyssta alternativ att välja på, avsett om du är ute efter den ultimata fikan eller en snabb och mättande lunch. En tydlig trend just nu är att många väljer att äta vego på lunchen. Därför har vi tagit fram några nya goda rätter som passar lika bra för veganen som för den som vill äta mer grönt till vardags, säger Daniel Nordström, Chef produktutveckling på Wayne’s Coffee.

Oumph!-salladen finns på menyn redan nu och kostar 98 kronor. Den är en del i Wayne’s Coffees kampanj ”Everyday lunch” där man lanserar flera nya goda sallader. Mellan klockan 11–14 ingår kaffe och bröd i priset för salladerna.
Wrapen och bageln lanseras i slutet av augusti och kommer då att kosta 62 respektive 72 kronor. Observera att sortimentet kan skilja sig åt mellan kaféerna.