Max vegetariska Crispy Nyggets och Crispy No Chicken burger nu i butik!

LikeMeats Crispy Nuggets och Crispy No Chicken Burger är sedan tidigare två omtyckta, sojabaserade alternativ till kyckling som serveras på MAX Burgers restauranger. Från och med v. 12 lanseras de även på Coop!

– Crispy No Chicken Burger och Crispy Nuggets är två alternativ till kött och kyckling som varken tummar på smak eller kvalitet. Vårt mål har varit att hitta en produkt som både kycklingälskare och personer som inte äter kött kan njuta av och det tycker jag vi lyckats med, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

Produkterna säljs i kyldisken på Coop i förpackningar om 180 gram med rekommenderat pris på 34,95 kr. Båda produkterna är sojabaserade, milt kryddade, riktigt saftiga med en härligt krispig yta.

Samtidigt lanseras även Like Chicken Bites, som är både ekologiska och glutenfria. Även denna produkt finner du kyldisken på Coop i förpackningar om 180 g och med ett rekommenderat pris på 32,95 kr.

 


 

Om LikeMeat

LikeMeat är en av de ledande producenterna av växtbaserade köttalternativ i Tyskland och som en del av LIVEKINDLY Collective har de ett globalt uppdrag att göra växtbaserad mat till det nya normala.

LikeMeat grundades 2013 och finns i flera europeiska länder samt i USA.

För LikeMeat handlar det inte bara om att skapa en ersättning för kött – det handlar om att göra fantastisk mat som smakar bra. LikeMeats produkter är GMO-fria såväl som fria från gluten och mejeriprodukter. De är enkla att tillaga och innehåller mycket protein och fiber. De är också bättre för planeten. Ingen regnskog skövlas för LikeMeats sojabönor. För mer information besök www.likemeat.com.