Mattias Kristiansson samarbete med Gastrofy

Gastrofy kan nu erbjuda sina kunder Mattias Kristianssons vegetariska recept direkt hem till dörren. Enklare kan det inte bli att käka vego.

gastrofylogga

VEGO:s chefredaktör Mattias Kristiansson är inte bara aktuell med böckerna Vego hela dagen och Välkommen till Vegoriket, han inleder nu även ett samarbete med Gastrofy. Allt för att göra vegomat enkelt och tillgängligt för alla.

gastrobild– Vi märker av en växande efterfrågan på goda, lättlagade och inspirerande vegetariska rätter hos våra kunder och Mattias, som en av frontfigurerna inom vegetarisk matlagning i Sverige, är den perfekta partnern för oss i det sammanhanget. Förhoppningen är att våra kunder får upp ögonen för att äta mer vegetariskt, även de som inte upptäckt vegetarisk mat ännu, säger Felix Bengtsson på Gastrofy.

Från och med söndagen den 24 januari finns Mattias vegetariska recept för hemleverans på gastrofy.se. Maten är enkel, snabblagad och kravlös. Här finns pumpalasagne med salvia, edamamebiffar med rostade grönsaker, palsternackspasta och moussaka vegostyle.

– Jag jobbar ständigt med att göra det så enkelt som möjligt för folk att laga och äta vego. Gastrofy är ett nytt sätt att underlätta planering och inköp av vardagsmaten och tillsammans med mina utarbetade recept är det superenkelt att få ihop vardagspusslet i en grön, god och näringsrik vardag, säger Mattias Kristiansson.

smakprov