Marcus Samuelsson satsar på vego!

Clarion Hotels restaurangkoncept Kitchen & Table presenterar ett nytt grönt hållbart koncept – Urban Garden.

Det kommer att bli mer grönsaker på menyn, ekologiska odlingar på hotellens tak och mikroodlingar i restaurangerna. Den nya gröna delen av menyn, Urban Garden, lanseras från mitten av april och ska vara en del av samtliga Kitchen & Tables 19 restauranger i juni.

Urban Garden är Clarion Hotels och stjärnkocken Marcus Samuelssons senaste satsning på ett nytt hållbart och grönt menykoncept, som gör det möjligt för restauranggästerna att göra medvetna och klimatsmarta val på menyn. Clarion Hotel Post i Göteborg är först ut med en fullskalig odling på takterrassen med baljväxter, grönsaker, örter, frukter och bär.

– Idén till vårt nya koncept är hämtad från de urbana trädgårdarna i Brooklyn i New York. Det är ett inspirerade och föredömligt sätt för hur även vi kan utveckla ett modernt och hållbart koncept i våra storstadsmiljöer i Norden och minska kött- och fiskkonsumtionen, säger Marcus Samuelsson, Creative Director By Marcus Samuelsson.

Psst…grunden är grönsaker, sen får man välja till protein. Det gröna proteinet består av ginger Stir Fry Tofu.

 

 

Fler vegonyheter – prenumerera på VEGO:

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.kundservice.net/kundservice2/Product/Offer?product=VGO”]3 nr för 159 kr (halvår)
•••
6 nr för 298 kr (helår)[/button]

eller

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.kundservice.net/kundservice2/Product/Standard?product=VGO&couponno=6″]Löpande kortbetalning[/button] Inför varje nytt nummer av VEGO
dras automatiskt 49 kr från det kontokort du anger

[button color=”yellow” size=”small” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.vegomagasinet.se/gebort/”]Ge bort en prenumeration?[/button]