Så läser du vego digitalt

Vi har en ny app för att läsa tidningen digitalt. Här kommer en manual för hur du gör för att aktivera ditt konto och åter kunna läsa.

Mobilapp

Om du är inne i mobilappen (VEGO) och förbi appens olika introduktionssteg så klickar du på den utgåva utav tidningen som du vill läsa, eller på inställningar följt utav “Logga in”, båda dessa vägar kommer att ta dig till inloggningsrutan.

Webbsida

Om du är inne på webbsidan så klickar du på “LOGGA IN” till höger i raden längst upp, eller på den utgåva utav tidningen du vill läsa, båda dessa vägar kommer att ta dig till inloggningsrutan.

  1. Klicka på länken “Skapa konto”.
  2. Fyll i din e-postadress och ditt önskade lösenord och klicka på den blå knappen “Skapa konto”.
  3. Lösenordet går sedan att ändra under “Visa profil” -> “Byt lösenord” i inloggat läge när ditt konto väl är aktiverat.
  4. En grön text som berättar att ett aktiveringsmejl skickats dyker upp under knappen för att skapa konto. Gå till din e-postklient och kolla inkorgen.
  5. Om du inte hittar brevet i inkorgen så kan det ha filtrerats bort och således hamnat i brevlådan för Skräppost.
  6. Klicka på den blå knappen “Bekräfta konto” i mejlet.

Följande steg uppkommer ifall den e-postadress du angivit inte blivit registrerad i samband med upprättandet utav din prenumeration.

  1. I nästa steg väljer du “Koppla konto till prenumeration”.
  2. I rutan under “Lägg till prenumeration” fyller du i ditt kundnummer.
  3. Tryck på knappen “Registrera”.

Nu är du klar och kan läsa tidningen i din smartphone, på din surfplatta eller i din dator. Du har möjlighet att läsa den som en vanlig bläddrar tidning, eller så kan du klicka på artiklarna för att läsa dem i större text eller på annan bakgrund. Du har även möjlighet att få din tidning uppläst. Klicka dig gärna fram i verktygen och prova möjligheterna!


Har du frågor om ordernummer/kundnummer: Klicka här.
Frågor om funktioner i appen: redaktionen@vegomagasinet.se
Felanmälningar av appen: redaktionen@vegomagasinet.se