2 portioner
0,5 dl rapsolja
1 gul lök, finhackad
2 vitlöksklyftor, finhackade
500 g potatis, i bitar
1 tsk chilipulver
1 tsk mald koriander
0,5 tsk mald spiskummin
0,5 tsk gurkmeja
1 tsk salt
1 röd paprika, hackad
2 tomater, hackade
1 påse babyspenat à 70 g
1,5 burk kikärter à 400 g, ca 5 dl kokta
1. Fräs gul lök och vitlök i oljan tills löken mjuknar. Den ska inte få färg.
2. Vänd ner potatisen och blanda runt. Sänk värmen något och lägg på ett lock. Låt stå i 10 minuter. Rör runt då och då. Allt ska få färg.
3. Ner med resterande ingredienser och blanda så gott det går. Lägg på locket igen och låt allt puttra på i 7 minuter.
4. Servera med en klick mangochutney.