En lyxig frukostdessert med krämig yoghurt, fruktsallad och rostad müsli. Perfekt för helgmys!

20 aug 2017

4 glas

1 förpackning, 750 ml, vaniljyoghurt, t ex Planti YogOat vanilj

Fruktsallad
melon, i bitar
jordgubba, i bitar

Rostad müsli
1 dl havregryn
2 msk solrosfrön
1 msk kokosflingor
2 tsk vatten
2 tsk rårörsocker eller kokossocker

Sätt ett kaffefilter i en sil. Häll på yoghurten och låt stå och rinna av i 2 timmar, tills den är riktigt tjock.

Fruktsallad
Blanda ihop melon och jordgubbar. Fördela i fyra glas.

Rostad müsli

Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål. Stek sedan gyllene i en torr stekpanna.

Klicka yoghurten över frukten. 
Toppa med den rostade müslin.

Relaterade artiklar