Krämig nötpasta

Nötter ger den mest krämiga och lyxiga pastan. Använd en eller flera. Mixa med mjölk, vitlök och olivolja och det är klart!

I samarbete med Omnisym Pharmas hemsida

OmniVegan

OmniVegan är en serie helt veganska kosttillskott, helt utan animaliska produkter och onödiga tillsatser med fokus på en effektiv upptagning för bästa verkan. OmniVegan Multi är en multivitamin som är allt du behöver, men de har mycket mer att kolla in. Bland annat OmniVegan Kalcium+ som är ett kalciumtillskott eller Q10 Energy med 100 mg Coenzym Q10 per kapsel.

Recept: Krämig nötpasta

4 portioner

pasta för 4 personer

3 dl blandade nötter, t ex cashew, valnöt, mandel och pinje
2 msk olivolja, kan uteslutas
1 vitlöksklyfta, riven
2,5 dl mjölk eller grädde, t ex soja- eller havrebaserad
1 tsk salt
pastavatten

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Spara lite av pastavattnet.
  2. Rosta nötterna i en torr stekpanna.
  3. Häll ner nötterna i en skål tillsammans med olivolja, vitlök, mjölk och salt. Mixa med en stavmixer till en hyfsat slät sås.
  4. Blanda såsen med den nykokta pastan. Späd med pastavatten för rätt konsistens. Servera!