Annons
Cape Ad

innocent lanserar supersmoothies

Nu utökar innocent sitt sortiment med tre smakrika super smoothies berikade med funktionella ingredienser som probiotika, fibrer, vitaminer och alger.

De tre smakerna är: Into the Blue, Up and Oat och Culture Crush, gjorda på frukt och grönt tillsatta med vitaminer. De kommer i hållbara förpackningar som enkelt kan pantas i närmsta mataffär. Rekommenderat pris är 22,90 kr/300 ml.

Into the Blue – banbrytande blå med spirulina
Den intensiva blå färgen kommer från algen spirulina. Kokosvatten och vit morotsjuice utgör basen i denna uppfriskande smoothie som också innehåller ananas, vit guava och passionsfrukt. Förutom spirulina är Into the Blue berikad med vitamin C, B3, B5, B6 och biotin, som bidrar till en normal ämnesomsättning, minskad trötthet och utmattning.

Up & Oat – fiberrik grötfrukost på flaska

Up & Oat är en havresmoothie med högt fiberinnehåll som hämtat inspiration från den typiska grötfrukosten. Up & Oat innehåller havre, banan och äpple och är berikad med vitaminerna B1, B2, B3, B6, C och E. En perfekt smoothie för den som vill kickstarta dagen med något fiberrikt och mättande.

Culture Crush – söt och het med levande bakteriekultur

Culture Crush är en blandning av sötma och hetta baserad på mango och ingefära. Den för tankarna till en mango lassi med sin krämiga smak av kokosnöt, passionsfrukt och lime. Innehåller miljoner levande bakteriekulturer och är berikad med vitamin C, B1, B2, B3, B6 och E, som bidrar till immunsystemets normala funktion.