4 portioner
Gröna ärtbiffar
300 g gröna ärtor
½ gul lök, finhackad
½ dl vetemjöl
salt
svartpeppar
Avokadosallad
1 påse blandsallad
2 avokador, skivade
2 salladslökar, fint skivade
½ citron, saften
Gröna ärtbiffar
Tina ärtorna och mixa till en hyfsat slät smet i en matberedare. Skrapa ner i en skål och rör ner gul lök, vetemjöl, salt och svartpeppar.
Klicka ut i en stekpanna och stek dem gyllenbruna på båda sidor.
Avokadosallad
Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål. Servera till biffarna.
Receptet kommer från VEGO nr 4 2017.
[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.vegomagasinet.se/butik”]Du kan köpa numret och andra utgåvor här.[/button]