Grön jul på Royal Park med växtbaserat julbord 

Royal Park Sthlm växtlabs verkstad dukar nu upp ett unikt femrätters växtbaserat julbord som serveras vid sittande bord med teman från den nordiska naturen där dashi, glödhoppa, skogen, julen och snön vackert kontextualiseras. 

I helgen öppnas det växtbaserade julbordet upp som bjuder på alltifrån barrskog, tjära eld och snö när nordisk natur är temat för den växtbaserade julen. Royal Parks växtlabs verkstad trollar magiskt fram en fem rätters meny som serveras vid bordet i stora, luftiga ytor. Ett axplock av alltifrån brysselkålsspett, norrländskt bröd med tempeh, texturer av grönkål, flower sprouts och apelsincezt, bakade skogschampinioner, juliga wallenbergare och pavlova. På trädgårdsterassen brinner eldarna för fullt och ståtliga granar blinkar vilket skapar en julstämming utan dess like när jazzbandet spelar utomhus.
– Vi är måna om en hållbar utveckling och är glada att kunna erbjuda ett växtbaserat julbord som många efterfrågar. Med olika gästspel och varierande julbord hoppas vi bidra till en fröjdefull jul, med allt ifrån veganska barnmenyer och växtbaserat julbord till ett exotiskt libanesiskt julbord, men även street food i trädgården i all enkelhet, säger entreprenören Ulrich John, ägare av Royal Park Sthlm och verksamheten på destinationen samt initiativtagare av Royal Park Hospitality & Education Hub Sthlm.
Växtbaserat Julbord inkluderar 5 rätter som serveras till bords 
495 sek per person
Växtbaserat Julbord & övernattning inkluderar:
• Växtbaserat julbord samt
• 1 natt i Dubbelrum
• Frukost
995 kr per person

Boka här!