Annons
Cape Ad

Grillade grönsaker med chimichurri

Grönsaker skiner ofta med sin frånvaro på en argentisk asado, men en enkel grej är att pensla blandade grönsaker med chimichurri och grilla. De får smak på direkten och kräver minimalt med arbete.

Dryckestips i samarbete med Hermansson & Co AB

Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw, 2022

Fylligt och generöst rött vin som är hämtat från det soliga vinområdet Jumilla i sydöstra Spanien. Passar utmärkt till medelkraftiga och kraftiga rätter eller till plockmat. Självklart är det både ekologiskt och veganskt!

Finns på ett flertal Systembolag och i Systembolagets beställningssortiment för 249 kr.

1 dl chimichurri, recept här
2 majskolvar, i bitar
1 paprika, i bitar
3 tomater, halverade
1 zucchini, i bitar
salt
svartpeppar

1. Pensla grönsakerna med chimichurrin. Salta och peppra.
2. Grilla grönsakerna gyllene. Servera med extra chimichurri.