Annons
Cape Ad

Go Coconuts nya krämiga kokosglassar är här!

Go Coconuts är ett Stockholmsbaserat glassföretag som gör krämig, fyllig kokosglass med olika smaker. Nu lanseras två nykomlingar: Mocha crunch och Magnificent mint chip.

go coconuts2Vi älskar glass. Älskar älskar glass. Vi älskar även att allt fler satsar på mjölk- och äggfri glass, dvs. helt veganskt. Speciellt när den är så förbaskat god. Go Coconuts drivs av Sofia Lindskog som gör vegansk, kokosbaserad glass, sötad med agave och enbart på de bästa ekologiska råvarorna. Tidigare finns smakerna Rich chocolate, Tropical Vanilla, Hazelnut Heaven och Pineapple swirl. Och alla som har smakat vet att de är helt fantastiska.

De nya smakerna lär inte heller göra dig besviken. Vi fick smaka på Magnificent mint chip med sin milda, söta kokosmjölk och intensiva mintsmak. Den knockade oss i skallen och gjorde oss knäsvaga. Kul när man vågar dra på med smakerna i glass. Extra plus för de knapriga chokladknapparna som dansar runt i burken. Den andra nyheten är Mocha crunch som ska ha en lika intensiv och fyllig kaffesmak.

go coconuts3

Tyvärr finns glassen inte i hela landet, men här är en liten lista på ställen som ni kan leta på:

Stockholm: Coop Daglivs, Coop Rådhuset, Coop Mariatorget, Hemköp Wasahallen, Götgatbackens Hälsokost, Gryningen, Ica Kvantum Lidingö, Ica Älvsjö
Göteborg: Gröna Boden och Fram Haga, Ica Kvantum Hovås
Malmö: Ica Malmborgs Erikslust
Gotland: Ica Maxi Visby
Östersund: Ica kvantum Lillänge
Umeå: Hälsokraft