Annons
Cape Ad

Froosh lanserar tre nya fräscha juicer!

Froosh lanserar nu tre nya juicer som ska göra det lättare att få tillgång till högkvalitetsjuice direkt från affären. Juicen produceras av 100% färsk frukt och kommer i tre olika varianter

Smakerna är: Orange, mandarin & cupuacu, Pineapple, passionfruit & rooibos, Apple, kiwi & guava. Froosh nya juicer är växtbaserade, innehåller inget konserveringsmedel, är fria från koncentrat och tillsatser och helt utan tillsatt socker.

– Vi är stolta över våra nya juicer som följer trenden med spännande smakkombinationer, som oftast finns i juicebarer, och passar bra att ta i farten. Våra produkter innehåller enbart 100 % frukt och grönsaker och gör det enklare att få i sig de frukter du behöver under dagen. Vi tar helt enkelt känslan från juicebarerna direkt till butikerna, nära konsumenterna, säger Petra Winberg, varumärkes- och kategoriansvarig för Froosh.

  • Orange, mandarin & CUPUACU – Innehåller apelsin, mandarin och superfrukten Cupuacu. Frisk citrussmak som passar bra till frukosten.
  • Pineapple, passionfruit & ROOIBOS – Med ananas, passionsfrukt och trendigt rött rooiboste som är rikt på antioxidanter.
  • Apple, kiwi & GUAVA – Familjevänligt val med äpple, kiwi och guava, rik på vitamin C.

De nya juicerna kommer i tre praktiska storlekar: 150ml, 250ml och 750ml som finns i butikernas i kyldiskar. De fungerar bra som ett fräscht mellanmål under dagen och passar bra i picknickkorgen eller i träningsväskan – ett bra mellanmål när man är på språng. Juicen kan förvaras kyld eller rumstempererad, men smakar godast väl kyld.

Rekommenderat pris för 250ml flaskan är ca. 17,90kr.