Felix lanserar gröna färdigrätter!

Åh, vad vi har väntat på goda, frysta färdigrätter. Smidiga att fylla frysen med och värma på i micron de dagar då du inte har tid, ork eller lust att stå vid spisen.

Felix har tittat i spåkulan och sett att det är en grön framtid som väntar oss. Efter en lång tids research, provlagningar och provsmakningar, lanserar de nu fyra gröna färdigrätter under namnet Veggie. Två är helt veganska och två är lakto-vegetariska.

Chipotle chili är helt vegansk och är en chiligryta med kidneybönor, tomat, morot, lök och potatis. Den har en härlig hetta och lätt rökig ton från chipotle. Vi blev superglada att äntligen få njuta av en fryst rätt som faktiskt smakade något. Vi gillar att rätten som helhet känns generös med både grönt och bönor. Den här kommer i garanterat att äta igen.

Coconut Bean Curry är också vegansk och är en böngryta med garam masala, kokosmjölk, ingefära, aprikoser, spenat, tomat och bulgur. En krämig och fyllig smak från kokosmjölken och en god men inte allt för dominant smak av curry. Kul med aprikoser som ger en fin kontrast och väldigt gott med bulgur som gav ett trevligt tuggmotstånd och mättnad. Ett rungande mmmm och om man ska välja en knapp favorit så tror vi att Coconut Bean Curryn segrar knappt.

De lakto-vegetariska rätterna är då alltså Halloumi Hotpot som är en linsgryta med kokosmjölk, sötpotatis, broccoli, halloumi, mynta, ingefära och basmatiris och Mexican Rice Bowl som är en tacokryddad gryta med majs, tomater, bönor, lök, ost, salsa och råris.