Fazer Yosa lanserar två nya havredrycker

För dig som vill ha en hälsosam dryck i farten, kommer Fazer Yosa nu med två nya havrebaserade drycker i behändig 150 ml-förpackning i smakerna kaffe och choklad.

– Vi vill främja havrens roll som en naturlig del i konsumenters dagliga kost genom att lansera nya hälsosamma alternativ på marknaden. Med våra nya 150 ml havredrycker vill vi underlätta för konsumenter att njuta av en god, mjölkfri havredryck, utan tillsatt socker, lämplig när man är på språng, säger Tiia Antila, varumärkes- och kategoriansvarig för Fazer Yosa.

Dryckerna är ett perfekt val att ha i gymväskan, till picknicken eller som mellanmål. Fazer Yosa havredryck choklad kan avnjutas av hela familjen. Kaffedrycken har en mild smak av kaffe som är utmärkt i kombination med den naturliga sötman från havren.

Havredryckerna innehåller inte något tillsatt socker och har ett högt havreinnehåll på 14%, jämfört med befintliga konkurrenters – även kalcium, jod- och vitaminer (riboflavin, D12 och B12). Produkterna passar en vegankost och innehåller inte någon soja.

Förpackningarna återvinns tillsammans med kartong i pappersåtervinning.