Annons
Cape Ad

Fazer Yosa Havredryck – mest havre på marknaden!

Yosa kommer nu med två nya havrebaserade drycker i en behändig 250 ml förpackning. Dryckerna kommer i smakerna mango & havtorn och blåbär & kråkbär.

–  Under hösten 2018 lanserade vi varumärket Fazer Yosa på den svenska marknaden. De nordiska konsumenterna har visat stort intresse för vårt erbjudande vilket visar oss att vi är på rätt väg. Vi vill möta konsumenternas efterfrågan på växtbaserade alternativ genom att ta fram nya havrebaserade produkter, säger Tiia Antila, varumärkes- och kategoriansvarig för Fazer Yosa.

Fazer Yosas havredrycker i smakerna mango & havtorn och blåbär & kråkbär säljs i miljövänliga och behändiga 250 ml glasflaskor. Dryckerna passar dem som vill njuta av ett hälsosamt och gott mellanmål i farten eller för att ta med hem. Båda smakerna innehåller 10 % havre, tillsatt jod, vitaminer (riboflavin, D2, B12) och är fylliga med naturliga smaker utan tillsatt socker. Produkterna hittar du i kyldisken.

I Fazer Yosas sortiment hittar du även havredryckerna 1 l naturell, 1 l fyllig och 1 l choklad, alla innehållandes 14% havre.

 


Nordisk havre är känd för att ha hög kvalitet tack vare sitt unika klimat och en miljö som inte kan återskapas någon annanstans. Växtperioden på våra breddgrader är kort men väldigt intensiv. Havre planteras under maj för att skördas redan under augusti och september. Det begränsade solljuset och midnattssolen gör de nordiska växtförhållandena exceptionella. Under vintern är marken frusen, vilket gör jorden och naturen ren