Hoppa disken och ät direkt ur små salladsskålar. Den här asiatiska färsen passar perfekt på bufféer, eller som en snabb och ruskigt god middag.



25 Aug 2016

4 portioner

2 paket Anamma Eko sojafärs à 240 g
2 vitlöksklyftor, finhackade
1 msk rapsolja
2 tsk sesamolja
2 msk sojasås
1 msk riven färsk ingefära
1 färsk röd chili, finhackad
1 msk farinsocker
1 lime, saften
4 salladslökar, fint skivade

Till servering
4 gemsallad eller andra små salladsblad
0,5 gurka, i tunna stavar
färsk koriander
limeklyftor

Fräs färs och vitlök i raps- och sesamolja tills allt får fint med färg.
Blanda ner resten av ingredienserna. Låt puttra på i 5 minuter.
Lägg ut salladsbladen på tallrikar. Fyll med den asiatiska färsen och toppa med gurka, färsk koriander och limeklyftor.

Relaterade artiklar