Annons
Cape Ad

Färs och burgare på finska bondbönor är här!

Vi har länge lobbat för den fantastiska bondbönan och nu kommer de finska succéprodukterna från Fava Mills äntligen till Sverige!

Fava Mill är ett nytt växtbaserat alternativ i din matbutik.  Efter att sålt två miljoner förpackningar i Finland kommer Fava Mills Bondbönefärs och Bondbönebiffar nu till Coop och Hemköp. Snabblagat, supergott och smart för klimatet!
Biffarna finns på utvalda Hemköp och Tempobutiker och de 2 färserna i utvalda Coop-butiker. Rekommenderade pris är 49.90 för samtliga produkter.

Fava Mill Bondbönefärs är en god vegansk färs gjord på finska bondbönor. Färdig att äta som den är. Fungerar perfekt som alternativ till köttfärs eller annan vegetarisk färs. Ett bra val för dig som vill äta mindre kött – och njuta av riktigt goda smaker.

Fava Mills välsmakande Bondbönebiffar är gjorda på finska bondbönor. De ger dig rikligt med protein och innehåller massor av fiber. Biffarna är ätklara – du behöver bara värma dem i mikrovågsugn i 1-2 minuter (750 W) eller steka dem i panna på låg värme.