Enkla pannbröd med ost

Enkla pannbröd arbetar du ihop och steker klart på minuter. Servera med smör och en riktigt god ost.

*I samarbete med SimplyV Nordic*

Jag hade genuint en av de bästa morgnarna under helgen i Värmland. Solen sken, vi satt med tårna i gräset och kollade ut över sjön samtidigt som vi åt mina stekta pannbröd med ost på. Ah! På tal om ost så använde vi oss av Simply Aromatic som är fri från soja, gluten och palmolja och sååå god! Den passar perfekt som pålägg men även prima på en burgare då den smälter härligt.

Du hittar osten på Coop och den går som sagt både att ha som pålägg och på burgaren, men även som snack. De har även en riven variant som är perfekt på pizza och gratänger.

Enkla pannbröd

10 st

7,5 dl vetemjöl special
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2,5, dl mjölk, t ex havre- eller sojamjölk
0,75 dl ljus sirap

  1. Blanda ihop vetemjöl, bikarbonat och salt i en skål.
  2. Rör ner mjölk och sirap och arbeta ihop till en smidig deg.
  3. Dela i 10 bitar och rulla till bollar.
  4. Kavla ut dem med en kruskavel eller använd en vanlig och nagga sedan med en gaffel.
  5. Stek bröden gyllene på båda sidor i en torr stekpanna.