Enkla kassens matkassar för de som stannar hemma

Som svar på covid-19-utvecklingen har Enkla Kassen tagit fram två veganska verktyg för att hjälpa de som stannar hemma: Preppkassen och Dubbelkassen.

Med “Preppkassen” delar de inköpslista & tre favoritrecept med riktigt lång hållbarhet för den som vill handla själv och se till att det finns vegansk mat hemma som håller länge. Och med “Dubbelkassen” har de gjort det möjligt att beställa dubbla lådor Enkla Kassen till ett lägre portionspris (från 32 kr/portion) för den som vill ha hjälp att fylla på lite extra i skafferiet.

Preppkassen

Dubbelkassen

Här är lite mer info om Preppkassen och Dubbelkassen:

1) Preppkassen:
För att hjälpa så många som möjligt att stanna hemma om de känner sig sjuka har vi satt ihop en gratis inköpslista med ingredienserna till tre av våra favoritrecept med riktigt lång hållbarhet. Om man ser till att ha ingredienserna till dessa recept hemma så riskerar man inte att behöva gå till butiken om man blir sjuk. Inköpslista & recept hittas här.

2) Dubbelkassen:
För att kunna fylla på extra i skafferiet har vi också gjort det möjligt att beställa två lådor per leverans till ett lägre portionspris (från 32 kr/portion). Perfekt också för den som älskar storkok och vill fylla frysen med matlådor eller har ett stort hushåll. Beställ här.

Dubbelkassen är så enkel som namnet antyder – vi levererar två lådor istället för en! Eftersom transporten blir mer klimatsmart och billigare när vi levererar två lådor till samma adress så kan vi erbjuda extra-lådan till ett lägre pris. Med dubbelkassen får du 8 portioner av varje rätt och 3 olika rätter per leverans (totalt 24 portioner) för 768 kr + 0-50kr frakt beroende på var du bor. (32-34 kr/portion inkl frakt).