Enkla kassen levererar nu alla dagar i veckan!

Enkla Kassen siktar på att nå hela Sverige alla dagar i veckan till ett pris de flesta har råd med. Nu tas ett stort steg i den riktningen genom att lansera hemleverans alla (var)dagar.

Enkla kassen är en vegansk matkasse som dessutom är superenkel och klimatsmart. Varje kasse innehåller 3 olika rätter och varje rätt skapar 4 portioner med i snitt 600 kcal per portion. Det är alltså totalt 12 portioner i en kasse.

I Stockholm och Uppsala kommer kunderna att kunna få hemleverans alla dagar måndag till söndag. I hela leveranszonen som når 7 miljoner, från Malmö i söder till Luleå i norr, kommer hemleverans att ske alla vardagar från måndag till fredag. Tidigare har hemleverans skett på endast tisdag-kvällar.

”Vi vill att det ska vara superenkelt för alla att gå från tanke till klimathandling. Därför bygger vi ett logistiksystem tillsammans med våra samarbetspartners med siktet inställt på att nå hela Sverige, alla dagar i veckan till ett pris som de flesta har råd med”. säger Patrik Olsson, medgrundare Enkla Kassen.