Annons
Cape Ad

Danska smörrebröd x 2!

Här kommer två enkla men ruskigt goda danska smörrebröd. Helt vegetariska och fantastiska som lunch eller middag.

*I samarbete med Bärta*

Vi älskar Bärtas produkter! De görs på groddade och fermenterade svenska ärtor. Det är nördigt, coolt, innovativt och framförallt ruskigt gott. De har flera olika produkter som du kan använda i all typ av matlagning och nu senast kom de med två ”helbitar” som är goda som pålägg, att äta rakt upp som de är, vända ner i en sallad eller äta med bakad potatis. Här kommer två recept på danska smörrebröd och Bärtas nyheter som du bara måste testa!

Bärta Helbit Enrisrökt Höstärta

Bärta görs på groddade och fermenterade gula ärtor. Det ger en härligt tuggig konsistens och fantastisk rökig och nötig smak. Jag skulle ha den på mackan bara som den är, skiva och lägga på en delikatessbricka, toppa bakad potatis med den eller vända ner i en sallad. Du hittar den i kyldisken på ICA och Coop.

Bärta Helbit Rosmarin & Vitlök

Bärta görs på groddade och fermenterade gula ärtor. Det ger en härligt tuggig konsistens och fantastisk smak. Just den här är smaksatt med rosmarin & vitlök och jag skulle ha den på mackan bara som den är, skiva och lägga på en delikatessbricka, toppa bakad potatis med den eller vända ner i en sallad. Du hittar den i kyldisken på ICA och Coop.