Perfekt drink att göra till sommarens alla fester. Pirrande god smak av bland annat apelsin, kanel, jordgubbar och persika.

25 maj 2016

Detta recept passar utmärkt till det stora sällskapet som är sugna på en läskande drink i solen. Receptet är anpassat för 8 personer.

Cointreau är en apelsinlikör som är helt vegansk/vegetarisk och passar utmärkt i desserter, glass, såser eller som avec.

Alkoholfritt? Om du vill göra bålet alkoholfritt kan du ersätta Cointreau med dubbel mängd apelsinjuice och sen använda alkoholfritt vin. Superenkelt!

6 cl Cointreau
1 flaska torrt vitt vin
33 cl mineralvatten
1 äpple
1 persika
Jordgubbar
1 kanelstång
Is

Häll Cointreau och det vita vinet i en kanna.
Skiva äpplet och persikan i tunna skivor och dela jordgubbarna på mitten.
Lägg dem därefter i kannan tillsammans med kanelstången och kyl.
Tillsätt mineralvatten och massa is.