Annons
Cape Ad

Vi har testat Circle K:s nya veganska wrap!

Fler och fler inser att vi är många därute som älskar vegomat. Nu har Circle K tagit fram en helt vegansk wrap med bland annat Oumph i fyllningen, för alla som vill käka något grönt i farten.

Det är alltså gamla Statoil, nu Circle K, som har tagit fram en helt vegansk/vegetarisk wrap som kommer att säljas runt om på deras stationer. De har totalt 700 st stationer i landet, hur många av dem som kommer att ta in wrapen vet vi inte.

– Vi ville ta fram ett vegetariskt alternativ som är enkelt att äta när man är på språng och som ger smaklökarna en riktig match, säger Anna-Karin Thörne, kategorichef på Circle K.

Wrapen innehåller Pulled Oumph!, smakrik BBQ-sås, picklad rödlök och krispig coleslaw med soyghurt-bas. ”Men är det gott då?”, kanske du undrar. :) Vi tycker att den var riktigt god. För du som älskar Pulled Oumph, så vet du precis vad vi snackar om. Oumphen går jättebra ihop med sötsyrlig picklad rödlök och vi gillar även att coleslawn är baserad på soyghurt och inte majonnäs som man skulle kunna ha gjort. Det gör den lättare, friskare och krispigare vilket känns klockrent till den kryddiga BBQ-såsen. Plus att allt funkar väldigt bra kallt. Så på det hela: Hurra och fanfarer för en smakrik wrap som kommer att förgylla hungriga stop på bensinstationer över hela landet.

Brödet är inte glutenfritt, men resten är.