ChouChou – växtbaserad storsatsning i MOOD Stockholm 

Tidigare i år blev det känt att krog- och nöjesprofilen Robert Hållstrand öppnar en ny restaurang i MOOD Stockholm, en grön oas med växtbaserad mat som håller öppet från morgon till sen kväll. Nu står det klart att ytterligare två kända namn ansluter till satsningen.

Den nya restaurangen, ChouCh blir ett vattenhål för stockholmare och besökare i MOOD Stockholm – en plats som redan idag samlar flera älskade destinationer för mat och dryck. Namnet är nu fastställt till ChouChou.

– ChouChou är slang på franska för ”älskling” eller ”käraste”. Chou betyder egentligen kål, men används som ett gulligt smeknamn på någon man älskar. Namnet känns perfekt till den här platsen där växtbaserad mat kommer stå i fokus i en miljö som både är lekfull och välkomnande, säger Robert Hållstrand.

Robert Hållstrand kommer att driva ChouChou tillsammans med sin bror Douglas Hållstrand. Ytterligare två kända namn ansluter nu till satsningen, Klara Lindahl Nord och Sascha Zacharias, båda med bred erfarenhet från branschen och stor kärlek för den växtbaserade maten.

Klara Lindahl Nord kommer att vara restaurangchef för ChouChou.
Sascha Zacharias kommer att ha en bred roll på ChouChou, hon kommer bland annat att vara värdinna, arrangera fester och events, laga mat och ta hand om servis.

ChouChou öppnar framåt hösten på plan 3 i MOOD Stockholm.