Chokladbräck med Bubs

Chokladbräck är som de lyxigaste av chokladkakor. Du kan toppa det med allt möjligt, från godisbitar och kakor till strössel, frukt, nötter och popcorn. Här testade jag Bubs nyhet med smak av jordgubb och vanilj för att få en extra somrig känsla.

Betalt samarbete med Bubs

Somrig nyhet från Bubs!

Bubs nya Goody Sour Ovals har smak av jordgubb och vanilj. Tänk dig vaniljglass med solvarma jordgubbar… i godisform! Bubs godisar är alla helt veganska och sockret som används är Fairtrade-märkt.

Chokladbräck med Bubs

200 g mörk choklad
100 g vit choklad
1 påse Bubs Sour Ovals, Strawberry Vanilla
färska jordgubbar, skivade
kakbitar
hackade nötter

1. Smält den mörka chokladen i en skål och den vita chokladen i en annan. Du kan antingen göra det försiktigt i mikron eller över ett vattenbad.
2. Lägg ett bakplåtspapper på en bricka och bred ut den mörka chokladen på ett bakplåtspapper.
3. Klicka över den vita chokladen och rör sedan runt med en tandpetare för att få en marmorerad look.
4. Sprid ut Bubs Sour Ovals Strawberry Vanilla, skivade jordgubbar, kakbitar och nötter över chokladen.
5. Ställ in chokladbräcket i kylskåpet och låt stelna. Bryt sedan i lagom stora bitar.