Söt chimichanga med jordgubbar

Frasiga tortillarullar fyllda med vaniljkräm och jordgubbar, rullade i socker och kanel.

4 portioner

Vaniljkräm
200 g färskost, t ex Oatly påMackan eller Tofutti Creamy Smooth
2 msk florsocker
0,5 tsk vaniljessens eller 2 tsk vaniljsocker

8 små tortillabröd
8 jordgubbar, skivade
rapsolja att steka i

1 dl strösocker
1 tsk mald kanel

2 lime, i klyftor
färsk mynta
färska jordgubbar

Blanda ihop färskost, florsocker och vanilj i en skål.
Bred ut ca 1 msk kräm på varje tortillabröd. Lägg på skivad jordgubbe och rulla ihop. Fäst med tandpetare.
Stek rullarna i rapsolja tills de blir gyllene.

Blanda ihop socker och kanel på en tallrik. Vänd rullarna i blandningen och dela på hälften.
Lägg upp på en assiett. Dekorera med limeklyftor, färsk mynta och jordgubbar.