Annons
Cape Ad

Chili cheese-bröd

Att något så enkelt som mozzarella och grön chili kan bli så gott är lite av magi. Ett superenkelt tillbehör till sommarens grillat.

Recept: Mattias Kristiansson  Foto: Eva Hildén (Betalt samarbete med Oddlygood)

Veggie grated mozzarella

Oddlygoods grated mozzarella flavoured är ett grymt bra växtbaserat alternativ till mozzarella. Det smälter härligt på pizzan och gratänger och är jättegod i krämiga pastarätter. Fri från både gluten, soja och palmolja.

Chili cheese-bröd

4 portioner

4 skivor formfranska eller 1 baguette
2 dl Oddlygood Munchy Mozzarella
1 grön chili, finhackad
2 msk finhackad koriander, kan uteslutas.

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Lägg ut brödskivorna på en bakplåtspappersklädd plåt. Använder du en baguette så dela den först på längden och lägg med snittytan upp på plåten.
3. Blanda riven ost, chili och eventuellt koriander i en skål. Fördela över brödet.
4. Gratinera i 8–10 minuter tills de har fått fint med färg.