Annons
Cape Ad

Ben & Jerry’s veganska glassar lanseras i Sverige!

Då var det bekräftat av Ben & Jerry’s Sverige… glassarna alla väntat på är här! Här kan du köpa dem!

Glassarna kommer i första hand att gå och köpa på 7-eleven och Pressbyrån, så spring vänner, spring!
Glassen har gjort stor succé i resten av världen och är helt veganska. Basen är mandel och är sen fyllmatade med en rad härliga godheter. Vi kan bekräfta att de är värda mer än en omväg, så förbaskat goda är de! :-D Smakerna är följande:

Chocolate Fudge Brownie
De fabulöst utsökta browniebitarna i den mjölkfria versionen av denna fanfavorit kommer från New Yorks Greyston Bageri, där produktion av goda bakverk är en del av deras uppdrag att gynna låginkomsttagare med jobb och utbildning.

Chunky Monkey
Vi apade runt med vår klassiska Chunky Monkey och vi är helt övertygade att du kommer gå bananas över denna mjölkfria smak! Det är fortfarande vår mest tjocka chokladsbitsfyllda-gått-bananas-hopkok-någonsin.

Peanut Butter & Cookies
Vi har alltid haft en kärleksaffär med jordnötssmör och kakor. Vad skulle då kunna gå fel med denna smak som leverar alltihop, från knapriga jordnötter till smaskiga chokladtäckta kakor?

 

 

Fler vegonyheter – prenumerera på VEGO:

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.kundservice.net/kundservice2/Product/Offer?product=VGO”]3 nr för 159 kr (halvår)
•••
6 nr för 298 kr (helår)[/button]

eller

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.kundservice.net/kundservice2/Product/Standard?product=VGO&couponno=6″]Löpande kortbetalning[/button] Inför varje nytt nummer av VEGO
dras automatiskt 49 kr från det kontokort du anger

[button color=”yellow” size=”small” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.vegomagasinet.se/gebort/”]Ge bort en prenumeration?[/button]