Annons
Cape Ad

Bästa vegoprenumerant – Det här händer nu!

Den fysiska tidningen kommer att lägga ner, men jag tänker nu bygga upp Nordens största plattform för vegetarisk och växtbaserad mat och livsstil… och jag behöver din hjälp!

Det här är som sagt inte slutet, utan början på nästa steg: VEGO 2.0. Jag kommer att köra ensam och det är både läskigt, spännande och peppigt. Jag hoppas verkligen att ni vill vara med och stötta den här satsningen.

Vad kommer hemsidan att innehålla?

Vi kommer att ha en receptdatabas med över 5 000 recept. Lägg därtill produktnyheter, intervjuer, guider, artiklar, kost & hälsa, nya kokböcker, hållbar livsstil, videor m.m.

Vad händer med min prenumeration?

Din prenumeration kommer att gå över till en digital prenumeration på vår nya hemsida som lanseras i september. Du behöver inte göra någonting, utan jag hör av mig med mer info när det närmar sig.

Registrera din mejladress

Om du inte redan har registrerat din mejladress när du köpte din prenumeration kan du göra det här för att fortsätta få våra utskick och löpande information: order.flowy.se/vego/selfservice.

Vad händer i sommar?

Fram till lanseringen av vår nya hemsida kommer jag att fortsätta skicka ut mejl varje vecka med recept, nyheter och annat roligt att ta del av.

Som prenumerant på vår hemsida kommer du att få tillgång till följande:


↘ Samtliga +5 000 recept

↘ Eget inlogg på hemsidan så att du enkelt kan spara dina favoritrecept i smidiga listor
↘ Alla gamla tidningar av VEGO digitalt

↘ Tillgång till samtliga artiklar med allt från intervjuer till kost & hälsa och guider

↘ Exklusiva artiklar och videor

↘ Tre digitala specialutgåvor av VEGO med tema grill, högtider och bakning.

↘ Videoguider

↘ Ersättningsguider

↘ Produkttester

↘ Stadsguider med bästa vegomaten

↘ Veckomenyer efter olika preferenser

↘ Erbjudanden och rabatter

Avsluta

Om du ändå vill avsluta din prenumeration gör du det enklast på order.flowy.se/vego/selfservice, genom att mejla vego@flowyinfo.se eller ringa 08-7996201.