Nu kommer ett helt fantastiskt pålägg från Bärta! Alspånsrökt Bärta som görs på groddad, fermenterad ärta och ett måste för alla matintresserade.

Annons
6 maj 2020

Nu är jag ju ett stort fan av Bärtas produkter eftersom ja, de är genialiskt bra. De görs på svenska, ekologiska gula ärtor som först groddas och sedan fermenteras. Just den här biten röks sedan med alspån vilket ger den en helt underbart fyllig, rökig smak. Jag älskar att ha den skivad på mackan, i en sallad, som drinktilltugg eller till färskpotatis och en krämig dillsås.

Om din butik inte har produkten inne, bara de de ta in. Svårare än så är det inte. :-D

Ingredienser: BÄRTA™ (Svenska gula ärter*, vatten, syrningskultur – Rhizopus Oryzae (innehåller SOJA**)), rapsolja*, havssalt
*Ekologisk ingrediens
** Ett paket Bärta™ Helbit Alspånsrökt innehåller mindre än 0,02 g sojaböna