Äta ute – 5 saker att ha med sig

Det kan vara en enkel lunch, mysig fika eller dagsutflykt i en park. Gör det enkelt för dig, det viktiga är att mysa av upplevelsen. Här är några prylar som kan vara bra att ha med sig när du lämnar hemmet för att äta ute.

Stormkök
Ett stormkök är enkelt och mysigt att ha med när du ska laga mat utomhus. Även perfekt att ha i ditt prepping-kit. Det finns flera olika varianter, men ett enkelt med två kokkärl och stekpanna kostar 599 kr på Clas Ohlson. Psst… glöm inte T-röd och tändstickor. Köp här.

Smart hackare
Om du tycker att det är jobbigt att hacka eller bara behöver lite extra hjälp, testa den här vackra minihackaren från Eva Solo. Hacka, blanda och vispa utan ström. Perfekt på utflykten. Kostar ca 500 kr på Cervera.

Sopptermos
En sopptermos kan du använda till soppor, grytor eller dryck. Utsidan är pulverlackerad för en greppvänligare yta. Det finns flera olika varianter, den här är på 0,4 liter och kostar 273 kr på outdoorexperten.se.

Återvinna strumpor
De här strumporna görs i ekologisk bomull och plaster uppsamlade från haven. Finns i flera olika designer och kostar 120 kr på thrivestore.se.

Spläsh ryggsäck
Jepp, Spläsh är namnet, och den är gjord i ett regn- och snötåligt material som är lätt att rengöra. Helt vegansk och finns i flera roliga designer och färgkombinationer hos Gaston Luga. Lika perfekt för datorn som för utflykten. Kostar 989 kr på gastonluga.com.