Annons
Cape Ad

Astrid & aporna gör comeback med Heather Mills

Jepp, du hörde det. AoA teamar upp sig med den största producenten av veganska produkter Vbite, så snart kommer vi få se helt nya, smått magiska produkter i butikerna.

Vegovärlden blev smått chockade av att Astrid och Apornas produkter plötsligt försvann från hyllorna. Produkter som Fejkon, Jeezlyostarna och Göttbullar försvann hastigt och vi var många som fällde en sorgsen tår. Men sörj inte vänner, de kommer tillbaka och bättre än någonsin. Astrid och Aporna har ingått ett samarbete med Heather Mills, VD för Vbites och grundaren av Kale United, Måns Ullerstam.

Heather Mills är den föredetta modellen, ex-fru till Beatles-medlemmen Paul McCartney, entreprenör och grunder av Vbites som är den största producenten av veganska alternativ till kött, fisk och mjölkprodukter det är de som i stor utsträckning kommer att stå för de nya produkterna. De var även tidigare leverantör av några av AoA produkter, men nu är tanken att det ska bli mer och oj vad vi är peppade.

Vi träffade Heather Mills och en längre intervju med henne och Måns kommer i nästa nummer av VEGO. Vbites har ca 130 produkter i sin portfolio och nu handlar arbetet om att välja ut de som passar bäst för den svenska marknaden. Vi som fick testa deras smältbara ost kan bara säga: Ge oss mer! Första veganska osten som faktiskt smälter och blir sådär härligt trådig. Och det är just ostprodukter Heather tror mycket på, tillsammans med många av deras spännande alternativ till fisk. Psst… burgarna var också bland det godaste vi har ätit.

– “Astrid Och Aporna var en av de första 100 % veganska märkena i Skandinavien. Det vore en skam att inte hjälpa detta innovativa företaget att behålla sin starka ställning som marknadens godaste alternativ till kött, fisk och mjölkprodukter”, säger hon i ett pressmeddelande.

Arbetet har redan satt igång och några gamla produkter har redan börjat leta sig tillbaka på hyllorna. Det kommer även att ske en hel del stora förändringar med märket som vi kan berätta mer om längre fram.