Anamma släpper nu två ekologiska produkter, en falafel och en sojafärs! De är även sedan tidigare fria från ägg, mjölk och gluten.

12 maj 2016

Anamma, det skånska företaget som producerar en  mängd olika veganska och vegetariska produkter, har alltid varit bra på att lyssna på sina kunder och utvecklat sitt sortiment efter deras önskemål. De hade först en hel del lakto-ovo-vegetariskt, men gjorde sedan om allt till veganskt. Nästa steg var glutenfritt och nu alltså ekologiskt.
– Vi älskar när våra konsumenter bryr sig och vill vara delaktiga. Det finns få ekologiska alternativ bland vegetariska produkter generellt och det har vi bestämt oss för att göra något åt. Konsumenterna skriker efter ”ekovego” och vi är väldigt stolta över att nu kunna svara på efterfrågan med två vansinnigt goda produkter, säger Magnus Hansson, marknadsansvarig för Anamma.

Förpackningarna med falafel och sojafärs är på 240 g och kommer att kosta runt 25 kr.