Annons
Cape Ad

Alkoholfritt bubbel till nyårsfesten!

Lagom till nyår lanserar GodDryck No 1 Prestige Cuvée, ett exklusivt ekologiskt alkoholfritt bubbel som är perfekt att skåla in det nya året med. Drycken kommer i en lyxig guldig flaska och som alltid med GodDryck går all vinst till välgörenhet!

GodDryck No 1 Prestige Cuvée är en cuvée vilket innebär att vinet är en blandning av olika druvsorter och druvor från olika vingårdar vilket ger vinet extra komplexitet. GodDryck No 1 Prestige Cuvée är gjord på Sauvignon Blanc och Chardonnay och har lagrats i 18 till 24 månader vilket ger vinet en unik smak och finessrika nyanser. Efter lagringen avalkoholiseras vinet varsamt genom en vakuumprocess och resultatet är ett elegant och krispigt mousserande vin som passar perfekt till nyårsfesten!

– För att säkerställa allra bästa kvalité samarbetar vi med små exklusiva ekologiska vinproducenter i Frankrike och Spanien. Detta innebär såklart en del utmaningar men det är mödan värd då kvalitén på produkten blir mycket bättre, säger Peter Roland, VD GodDryck.

GodDryck No 1 Prestige Cuvée säljs på Systembolaget från vecka 49. Pris 119 kr, 750 ml.

GodDryck ägs av stiftelsen GoodCause och har inget privat vinstintresse utan syftet är att generera pengar till bolagets sex välgörenhetspartners som är Barncancerfonden, Hand in Hand, IOGT-NTO, Läkare utan Gränser, Naturskyddsföreningen och SOS Barnbyar. GodDryck har hittills genererat 1 538 352 kr till deras välgörenhetspartners.