Abbot Kinney’s kokosyoghurt – nu på Coop!

Här är två härligt krämiga ekologiska veganska yoghurtar baserade kokos och mandlar. Helt utan mjölk, tillsatser och socker!

Abbot Kinney’s yoghurt är krämig och len som en vanlig yoghurt men är gjord på vietnamesiska kokosnötter och mandlar från Sicilien. Helt utan tillsatser och socker och istället bara massa kokos och mandlar!

– Utgångspunkten för oss är enkelhet. Har du de bästa kokosnötterna och mandlarna och ett bra recept så behöver du inte så mycket mer. Vi behöver inga konstiga tillsatser eller processer utan lagar istället våra produkter precis som hemma och fokuserar på att göra näringsrika och goda produkter på de bästa ingredienserna, säger Gijs van Maasakkers, en av Abbot Kinney’s två grundare.

Abbot Kinney’s yoghurt passar som frukost, mellanmål, dessert eller i matlagning. Perfekt som den är eller toppa med din favorit müsli eller frukt!
Abbot Kinney’s Coco Start och Almond Start är ekologisk, 100 % vegetabilisk, utan tillsatser och socker. Rek pris är 19,90 kr för 125 ml. Säljs nu Coop och på hälsofackhandeln.

 

ABBOT KINNEY’S COCO START NATURELL
Ingredienser: Kokosmjölk 99%, tapiokamjöl, yoghurt-kulturer (s. thermophilus, l. bulgaricus, l. acido lus, b.lactis).

ABBOT KINNEY’S ALMOND START NATURELL
Ingredienser: Vatten, mandlar 15%, tapiokamjöl, yoghurt-kulturer (s. thermophilus, l. bulgaricus, l. acido lus, b.lactis).