8 veganska glassar från Choice! Aaaaaah!!!

Inte en dag utan glass! Det ploppar upp nya smältande goda glassar på marknaden hela tiden och Choice gör oss strålande glada med sitt fantastiska utbud.

Choice glassar är gjorda på antingen på soja, ris eller mandel och finns i flera goda smaker. Choice finns att hitta i frysdisken i de flesta matbutiker (lokala avvikelser kan förekomma). En förpackning innehåller 750 ml och rekommenderat pris är 34,90 kr. Choice finns även som pinn- och strutglass, både styckvis och i flerpack. Se listan nedan. :-D

– Laktosintoleranta och veganer vill, precis som alla andra, unna sig. Det ska de självklart också kunna göra, utan att det ska kännas tråkigt eller begränsat, säger Maria Hellblom Leon, produktchef för dessertglass på GB Glace. Vi är väldigt glada över att kunna bredda det sortimentet, oavsett om det handlar om allergier eller aktiva val. Choice är helt enkelt glass som alla kan välja.

 

Choice Smooth Vanilla
Krämig vaniljglass gjord på soja. En förpackning innehåller 750ml, rekommenderat pris är 34,90kr.

Nutty Vanilla with Cocoa Sauce
Härlig vaniljglass med kakaosås gjord på mandel. En förpackning innehåller 750ml, rekommenderat pris är 34,90kr.

Choice Lovely Vanilla
Krämig vaniljglass gjord på ris. En förpackning innehåller 750ml, rekommenderat pris är 34,90kr.

Choice Refreshing Strawberry
Sojaglass med underbar jordgubbssmak och jordgubbssylt. En förpackning innehåller 750ml, rekommenderat pris är 34,90kr.

Choice Heavenly Chocolate
Himmelsk chokladglass gjord på soja och sås med chokladsmak. En förpackning innehåller 750ml, rekommenderat pris är 34,90kr.

Choice Pearl
Små glasspinnar med jordgubbsglass gjord på soja, ljust överdrag med chokladsmak och härligt jordgubbsrippel. En förpackning innehåller 5 glassar (55ml/glass), rekommenderat pris är 28,90kr.

Choice Peak Cone
Strut med vaniljsojaglass, ljust överdrag med chokladsmak och ljuvlig jordgubbssås. En förpackning innehåller 4 glassar (150ml/glass), rekommenderat pris är 39,90kr.

Choice Vanilla & Chocolate
Vaniljglass gjord på ris med kakaorippel och överdrag i en krispig glutenfri majsvåffla. 150ml, rekommenderat pris 25kr.