The Oumph! Burger är en premium och ”rare” burgare – för alla burgarälskare. Den är gjord på sojabönor, och får sin fina färg från rödbetor.
Sticky Smokehouse Oumph! är härligt kladdiga ribs-liknande filéer täckta i en rökig BBQ-sås. En vinnare på grillen i sommar.
Oumph! färs är en formbar växtbaserad färs som fungerar lika bra att forma till bullar eller burgare, som att ge rätt textur och tuggmotstånd i en klassisk bolognese, lasagne eller fredagens tacos.
– Detta är strategiskt viktiga lanseringar för oss, och vi vill med dessa produkter på allvar ta upp kampen mot de etablerade varumärkena i kategorin genom att bredda vårt sortiment. Nyckeln till framgång är alltid smak och textur, och jag tycker att alla tre av dessa produkter tillför något för våra kunde, säger Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress.
Samtliga produkter lanseras v. 19 på ICA, Bergendahls och Axfood.