Det gröna Paradiset startar e-butik

Den 22 maj lanserar den ekologiska butikskedjan Paradiset en e-handel. Paradiset är störst i Skandinavien på naturliga och ekologiska produkter.

Initialt kommer e-handeln och hemleverans att erbjudas i Stockholms län, men torrvaror, hälso- och skönhetsprodukter kommer även att levereras till hela landet från start.
Under hösten kommer leveransområdet för Paradisets e-handel utvidgas till västkusten, södra Sverige och städer längs Norrlandskusten.

– Maten vi äter är avgörande för vår hälsa och hur vi mår. Paradisets mission är att tillgängliggöra bra och hälsosam mat till så många som möjligt. Därför känns det otroligt roligt att lansera vår e-handel så att vi kan ge ännu fler svenskar möjlighet att ta makten över maten de äter, säger Johannes Cullberg, grundare av Paradiset.

Paradiset kommer att erbjuda effektiva och hållbara leveranser med Besttransport, PostNord, Airmee och Gordon Delivery. Beställningar som läggs senast 23.59 kommer att levereras dagen efter, mellan 17-22 och under försommaren kommer Paradiset att införa leverans samma dag. All transport är 100 % klimatkompenserad.