Annons
Cape Ad

11 veganska produkter från ICA!

ICA storsatsar på vego under 2019 och fyller frysdiskarna med en hel hög smarriga nyheter. Vad ska man börja testa?

ICA Vitkålspuckar
Små fina puckar som du tillagar direkt från frysen. Kan enkelt tillagas med rotsaker i ugnen och serveras gärna med en kall sås. Vitkålspuckarna är en källa till fibrer och dessutom veganska. Innehåller bland annat vitkål, morötter och solrosfrön.

ICA Bön bollar med kålrot och picklad rödkål är en bönboll som du lätt tillaga direkt från frysen. Ett veganskt alternativ som du kan variera på många sätt.

ICA Ärtsliders grönkål och pepparrot är tillverkade på svenska gula ärtor, grönkål och pepparrot – en riktig smakupplevelse. Servera gärna som små sliders i gott bröd, en liten minigrönsaksburgare med guacamoule, sallad och dina favoritgrönsaker.

ICA Vegofileer med krispig panering är enkla att tillaga direkt från frysen. Våra spröda veganska vegofileer är en källa till protein. Servera dem tillsammans med klyftpotatis och en god sås.

ICA Vegonuggets med spröd majspanering är enkla att tillaga direkt från frysen. Servera med nykokt ris och en god sås.

ICA Vegobullar är veganska sojabaserade bullar med mild kryddning. Vegobullarna har bra konsistens och är lätta att tillaga, direkt från frysen. Servera dem med färsk pasta och en mustig tomatsås.

ICA Vegoburgare är veganska sojabaserade burgare med mild kryddning. Bra konsistens och lätta att tillaga direkt från frysen.

ICA Bönburgare med majs, morot och ramslök tillagas direkt från frysen.

ICA Grönsaksburgare med krispig majspanering innehåller bland annat vitkål, morot och solrosfrön. En vackert gul burgare som passar till många olika tillbehör.

ICA Falafel (ny förpackning) är en gammal favorit smaksatta med spiskummin, vitlök och örter.

ICA Sojafärs (ny förpackning)