10 x mjölkfria chokladkalendrar!

Nu är det dags att börja beställa årets chokladkalender! Här kommer 10 tips, från pralinkalendrar till mer klassiska fyllda med ljus eller mörk choklad. Alla mjölkfria!

 

Pure Joys pralinkalender

Den har kalendern fylld med 24 handgjorda och handmålade praliner. Det är smaker som saffran, äppelpaj, dammsugare, morotskaka, mandel och vanilj mm. Chokladen är ekologisk och utan palmolja. Kostar 415 kr på Purejoy.
 

Vegan delights pralinkalender

En till lyxig kalender med handgjorda praliner. Varje lucka är en överraskning men vi kan garantera att de smakar underbart. Kostar 349 kr på Vegan delights.
 

Plamils mjölkfria mjölkchoklad

Plamil har varit standard för många de senaste åren. Den består av deras ljusa, risbaserade, choklad. Ekologisk och vegansk. Finns att köpa lite överallt, bland annat för 89 kr på Apotea.
 
 
 
 
 
 
 

Chokladfabrikens lyxiga mörka choklad

Vi älskar Chokladfabrikens mörka choklad och här har de en kalendern med just den, blandat med allt från rostade hasselnötter, kardemumma, flingsalt, mandel och torkade körsbär. Kalendern är i år designad av Studio Lisa Bengtsson. Kostar 199 kr på Chokladfabriken.
 
 
 

MooFrees mjölkfria

 
MooFrees är också en kalender fylld med ljus, mjölkfri, choklad. Glutenfri, sojafri och helt vegansk. Kostar 99 kr på bland annat Medvetna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plamils Vita chokladkalender

En kalender med bara mjölkfri vit choklad, baserad på kakaosmör och rispulver. Har en mild smak av vanilj och kostar 89 kr på bland annat Apotea

 

 

Mosters Praliner

Kombinera fritt bland 12 olika handgjorda praliner och du får en av de lyxigaste askarna du kan tänka dig. Det är smaker som lingon, lussekatt, polkakola, salt karamell och kanel. 420 kr på Mosters praliner

Chokladkalender SuperFudgio

Superfudgios veganska chokladkalender är en klassisk kalender med smältande god choklad. Kostar 59 kr på Happy Food Store.  

 

 

My Feldt

Vegansk chokladkalender med 24 chokladbitar (ej pralin) på kokos istället för mjölk. Lite mörkare än en klassisk mjölkchoklad 54% och smältande god. Det gömmer sig 10 st guldbiljetter i de 4000 kalendrarna. Får man en sådan får man komma till chokladfabriken på Österlen och äta hur mycket choklad man vill. 269 kr på MyFeldt.

Green Praline

Populära Green Praline har tagit fram en exklusiv pralinkalender med 24 unika, handgjorda, praliner. Kostar 475 kr på Green Praline.